+32 9 279 99 77

Google Maps

Menu

Menu "Vrijmoed"

KALF “tartaar”
pickles- avocado

PALING “in ‘t groen”
venkel – citrusafrikaan
extra 5g “imperial heritage caviar” € 15

OOSTERSCHELDEKREEFT “gebakken” *
pasta - dragon

VARKEN Duke of Berkshire “gelakt”
octopus - aubergine

GEITENKAAS**
aardbei – Griekse basilicum

KOMKOMMER
zilverzuring – witte chocolade

ABRIKOOS ***
amandel - saffraan

Menu "Puur Groenten"

AVOCADO “salade”
appel - pickles

BLOEMKOOL “geroosterd” *
zwarte look - cashewnoot

JONGE WORTEL “geglaceerd”
gember - sucrine

ASPERGE “op z’n Vlaams”
peterselie – hoeve-ei

GEITENKAAS**
aardbei – Griekse basilicum

KOMKOMMER
zilverzuring – witte chocolade

ABRIKOOS ***
amandel - saffraan

À la carte "Vrijmoed"

Guide Michelin - Gault Millau: 16/20 - Award Gault&Millau: Dessert van het jaar 2017 - Award Gault Millau: Best Veggie Menu Benelux 2016/2017 - Award jonge topchef van Vlaanderen 2015 - Ambassadeur O’de Flander - Winnaar "de gouden goesting" Oost-Vlaanderen 2015


Volg Vrijmoed op Facebook


Info

We accepteren mastercard, visa, amex en bancontact

Guide Michelin - Gault Millau: 16/20 - Award Gault&Millau: Dessert van het jaar 2017 - Award Gault Millau: Best Veggie Menu Benelux 2016/2017 - Award jonge topchef van Vlaanderen 2015 - Ambassadeur O’de Flander - Winnaar "de gouden goesting" Oost-Vlaanderen 2015


Partners