+32 9 279 99 77

Google Maps

Menu

Op vrijdagavond kan u opteren voor ons 7 gangen-menu of een keuze maken uit onze a la carte- gerechten.

Menu "Vrijmoed"

ZEEUWSE MOSSEL “gemarineerd”
lavas – pickles

KABELJAUW “gepocheerd”
algen – yuzu
extra 5g “imperial heritage caviar” € 15

ZEEBARBEEL “gebakken” *
kip – venkel

ZOMERREE “op karkas gebakken”
chioggia – sjalot

TOMME DE PYRÉNÉES **
groene tomaat – mosterd

SPINAZIE
witte chocolade – citrus

ABRIKOOS ***
amandel – amaroula

Menu "Puur Groenten"

COURGETTE “gegrild”
avocado - daslook

CHIOGGIA “salade” *
rode biet – granaatappel

SJALOT “gegratineerd”
hazelnoot – kers

PORTOBELLO “gebakken”
groene thee – den

TOMME DE PYRÉNÉES **
groene tomaat – mosterd

SPINAZIE
witte chocolade – citrus

ABRIKOOS ***
amandel – amaroula

À la carte "Vrijmoed"

Guide Michelin - Gault Millau: 16/20 - Award Gault&Millau: Dessert van het jaar 2017 - Award Gault Millau: Best Veggie Menu Benelux 2016/2017 - Award jonge topchef van Vlaanderen 2015 - Ambassadeur O’de Flander - Winnaar "de gouden goesting" Oost-Vlaanderen 2015


Volg Vrijmoed op Facebook


Info

We accepteren mastercard, visa, amex en bancontact

Guide Michelin - Gault Millau: 16/20 - Award Gault&Millau: Dessert van het jaar 2017 - Award Gault Millau: Best Veggie Menu Benelux 2016/2017 - Award jonge topchef van Vlaanderen 2015 - Ambassadeur O’de Flander - Winnaar "de gouden goesting" Oost-Vlaanderen 2015


Partners