+32 9 279 99 77

Google Maps

Menu

Op vrijdagavond kan u opteren voor ons 7 gangen-menu of een keuze maken uit onze a la carte- gerechten.

Menu "Vrijmoed"

GEROOKTE PALING
yuzu - algen

SINT JAKOBSVRUCHT “gebakken” *
peterseliewortel – aardpeer
extra 5g “imperial heritage caviar” € 15

CHIOGGIA “geglaceerd”
dragon – rode biet

JONGE DUIF “op karkas gebakken”
pistache – raap

BURATTA **
spitskool – mierikswortel

PETERSELIE
citrus – witte chocolade

CHOCOLADE ***
veenbes – laurier

Menu "Puur Groenten"

POMPOEN hokkaido “gemarineerd”
wortel - sinaas

GRONDWITLOOF “gebraiseerd”
miso – mosterd

SPRUITEN “krokant gebakken” *
yuzu - boerenkool

CHIOGGIA “geglaceerd”
dragon – rode biet

BURATTA **
spitskool – mierikswortel

PETERSELIE
citrus – witte chocolade

CHOCOLADE ***
veenbes – laurier

À la carte "Vrijmoed"

Guide Michelin - Gault Millau: 16/20 - Award Gault&Millau: Dessert van het jaar 2017 - Award Gault Millau: Best Veggie Menu Benelux 2016/2017 - Award jonge topchef van Vlaanderen 2015 - Ambassadeur O’de Flander - Winnaar "de gouden goesting" Oost-Vlaanderen 2015


Volg Vrijmoed op Facebook


Info

We accepteren mastercard, visa, amex en bancontact

Guide Michelin - Gault Millau: 16/20 - Award Gault&Millau: Dessert van het jaar 2017 - Award Gault Millau: Best Veggie Menu Benelux 2016/2017 - Award jonge topchef van Vlaanderen 2015 - Ambassadeur O’de Flander - Winnaar "de gouden goesting" Oost-Vlaanderen 2015


Partners