+32 9 279 99 77

Google Maps

Over Vrijmoed

Welkom op de website van Restaurant Vrijmoed.

Michaël Vrijmoed kan worden omschreven als een kok uit de nieuwe generatie die werd gevormd door zijn vroegere leermeesters zoals onder andere Guy Van Cauteren “t’Laurierblad” en Peter Goossens “Hof Van Cleve”.

In zijn restaurant gelegen in het hart van de levendige stad Gent brengt hij een hedendaagse keuken die barst van dynamiek, eigen signatuur en eerlijke smaken.

Hierbij wordt hij geholpen door een jong, gedreven en getalenteerd team!

Acht maanden na de opening in maart 2013 behaalde het restaurant reeds een Michelin ster. In 2015 bekroonde Gault & Millau het restaurant met de titel “jonge topchef van Vlaanderen” en het restaurant mag in 2016-2017 de volgende titels dragen: “Beste veggie menu BeNeLux” en “Beste dessert van het jaar 2017” Gault-Millau.

Bekijk de reportage van Kanaal Z, een dag op pad met Michaël Vrijmoed: http://kanaalz.knack.be/ondernemen/z-inspiration-6-18-02-17/video-normal-816459.html

Guide Michelin - Gault Millau: 16/20 - Award Gault&Millau: Dessert van het jaar 2017 - Award Gault Millau: Best Veggie Menu Benelux 2016/2017 - Award jonge topchef van Vlaanderen 2015 - Ambassadeur O’de Flander - Winnaar "de gouden goesting" Oost-Vlaanderen 2015


Volg Vrijmoed op Facebook


Info

We accepteren mastercard, visa, amex en bancontact

Guide Michelin - Gault Millau: 16/20 - Award Gault&Millau: Dessert van het jaar 2017 - Award Gault Millau: Best Veggie Menu Benelux 2016/2017 - Award jonge topchef van Vlaanderen 2015 - Ambassadeur O’de Flander - Winnaar "de gouden goesting" Oost-Vlaanderen 2015


Partners