A LA CARTE
VOORGERECHTEN
LANGOUSTINE "tartaar" € 99
vinaigrette dashi - “royal belgian caviar Osietra” 20gr.
VARKENSSTAART “terrine” € 44
mosterd – paprika “gefermenteerd”
ZILVERUI "geconfijt" € 46
yuzu - miso
LIJNGEVANGEN ZEEBAARS ”gepocheerd" € 59
schelpen - yuzu
POMME MOSCOVITE € 89
bieslook - "royal belgian caviar Osietra" 30gr
___________________________________
HOOFDGERECHTEN
TARBOT “geglaceerd” € 108 / 158
yuzu – zeesla
supplement 30gr. “royal belgian caviar Osietra”
KALFSZWEZERIK "krokant gebakken" € 105
zwarte truffel - gnocchi
FAZANT "op carcasse gebakken" € 69
knolselder - grondwitloof
HAAS "rug & royale" € 89
sjalot - schorseneer
GRONDWITLOOF "gebraiseerd" € 48
ratte - sjalot
___________________________________
NAGERECHTEN
BUDDHAHAND € 29
pistache - groene kruiden
HAZELNOOT € 29
chocolade 70% - Maldon zout
DAME BLANCHE € 29
chocolade - vanille
STILTON “sorbet” « Gault &Millau: dessert van het jaar 2017 » € 30
vin jaune – amandel
ASSORTIMENT KAZEN € 34
geselecteerd door “kaasmeester Van Tricht”
Reserveren