Menu

MENU

Aan het fornuis van restaurant Vrijmoed maakt de chef geen onderscheid tussen zogenaamde nobele en minderwaardige ingrediënten of productresten. ‘Quality is in the eye of the beholder’. Michaël Vrijmoed werkt daarom graag met alles waaruit hij smaak kan halen. Zodat wat de natuur voortbrengt optimaal aan bod komt. Een nobel en duurzaam doel dat tot een verrassend en toch makkelijk leesbaar signatuur leidt. Gesofisticeerd en tegelijkertijd laagdrempelig. En daardoor redelijk uniek.

Scroll to main content

MENU VRIJMOED

 

SINT JACOBSVRUCHT "tartaar"

nori - gerookte paling

supplement 10gr. " Royal Belgian Caviar Osietra”   € 25

_______

WORTEL "geglaceerd"

citrus - komijn

_______

LIJNGEVANGEN ZEEBAARS "gepocheerd" *

schelpen - yuzu

_______

FAZANT "op carcasse gebakken"

grondwitloof - knolselder

_______

KAAS "Manigodine" **

appel - laurier

_______

BUDDHAHAND

pistache - groene kruiden

_______

HAZELNOOT ***

chocolade 70% - Maldon zout

_______

4 gangen / Wijn / Niet alcoholische pairing € 109 / € 56 / € 38

(enkel 's middags)

5 gangen / Wijn / Niet alcoholische pairing € 139 / € 68 / € 48 *

6 gangen / Wijn / Niet alcoholische pairing € 159 / € 79 / € 58 **

7 gangen / Wijn / Niet alcoholische pairing € 179 / € 89 / € 68 ***

assortiment kazen in plaats van dessert € 15

___________________________________

*op vrijdag avond wordt enkel het 7 gangen menu geserveerd of kan u een keuze maken uit onze à la carte gerechten.

*gelieve mogelijke allergieën tijdig te melden om u een passend alternatief te kunnen voorstellen.

*om u als gast elke dag met véél enthousiasme te kunnen bedienen vragen wij u het sluitingsuur te willen respecteren, lunch gesloten vanaf 16.30u / diner gesloten vanaf 0.00u.

 

Reserveren

LUNCH

Naast onze menus 4 / 5 / 6 en 7 gangen

kan u eveneens genieten

van een dagelijks wisselend menu

3 gangen / Wijn / Niet alcoholische dranken / € 89 / € 44 / €29

assortiment kazen in plaats van dessert € 15

*van dinsdag tem. vrijdagmiddag, niet op feestdagen

 

Reserveren